Wednesday, February 9, 2011

~ AKHIRNYA SIAP JUGA ~
~ ORDER PERTAMA DARI 1ST CUSTOMER~

Dalam penat2 balik keje petang tadi, aku gagahi jua kaki mencari bahan untuk order pertama aku.
So, order pertama ni la aku kene jaga baik2. Setelah cari semua bahan yang diperlukan, aku balik umah rest dulu..then pk design camne nk decorate kat cupcakes ni.

Untuk pengetahuan aku dpt order cupcakes perisa pandan. Customer ni member yg cari..Ape pon tq so much to my dear friend Mas...jgn risau mas.. aku bg ko free 3 cupcakes. .hehe

Malam tadi tepat jam 9.30 malam aku start la buat bancuhan tepung, icing dan sebagainya..

Sampai x sedar drama favourite aku dh ditayangkan...Trilogi Cinta..ermm melepas nk tengok sbb nk focus pada kek.

Customer request color pink..so aku create just a simple deco but really nice to see.

Aku suka yg simple but attractive. Harap2 esok customer puas hati..Hopefully....

Ape pon skang dah kul 12.54 malam ..mata ngantuk sgt. Selesai kemas dapur semua..nk tido..

Gud Nite !!

*I will update latest photo of order..

Sincere,
April's..

3 comments:

  1. tq da..aku dh rs free cupcake ko tu..sedap..nyum2..

    ReplyDelete